Politica de retur

In cazul in care incheiati un contract in calitate de client, aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile, fara a oferi niciun motiv. Perioada de retragere va expira la 14 zile de la data la care Dvs. sau o terta parte, alta decat transportatorul, intrati in posesia fizica a bunurilor sau, in cazul mai multor bunuri din aceeasi comanda livrate separat. Pentru a va exercita dreptul de retragere, ne puteti instiinta la contact@moos.ro sau la numarul de telefon 0744106279.

 

Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului Dvs. de retragere inainte sa expire perioada.Daca va retrageti din acest contract, va vom rambursa suma din care se va retine transportul retur ( daca nu este achitat de dumneavoastra) fara intarzieri nejustificate si in orice caz la cel mult 14 zile de la data la care suntem informati in legatura cu decizia Dvs. de a va retrage din acest contract. Va vom rambursa suma utilizand numai transferul bancar. Fara a aduce atingere celor de mai sus, este posibil sa retinem rambursarea pana la primirea bunurilor sau pana cand prezentati dovezi in legatura cu returnarea acestora, oricare dintre cele doua situatii are loc mai devreme.

 

Pentru a se face rambursarea banilor, produsul trebuie trimis catre noi la fel cum l-ati primit, in acelasi ambalaj si cu eticheta.