Termeni si conditii

PRECIZARI LEGALE SI CONDITIILE DE CUMPARARE PENTRU SITE-UL WEB MOOS.RO

INTRODUCERE

Prezentul document (impreuna cu orice alte documente mentionate in acesta) stabileste termenii si conditiile care reglementeaza utilizarea acestui site web (www.moos.ro) si achizitionarea de produse prin intermediul acestuia (in continuare, „Termenii”). Prin utilizarea acestui site web sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, va exprimati consimtamantul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni si al politicilor privind protectia datelor. In cazul in care nu sunteti de acord cu toti termenii si cu toate politicile privind protectia datelor, nu utilizati acest site web. Prezentii termeni ar putea fi modificati. Aveti responsabilitatea de ai revedea in mod regulat, intrucat aplicabili vor fi termenii in vigoare in momentul oficializarii contractului relevant (definit mai jos) sau in momentul utilizarii acestui site web. Daca aveti orice intrebari cu privire la termeni sau la politicile privind protectia datelor, ne puteti contacta utilizand formularul de contact. Contractul (definit mai jos) poate fi executat, la alegerea Dvs., in oricare dintre limbile in care termenii sunt disponibili pe acest site web.

DATELE NOASTRE
Vanzarea de bunuri prin aceasta pagina web se face sub denumirea MOOS apartinand COTA SRL cu sediul social in Tulcea, str.Babadag, nr.2 inscrisa la registrul comertului j36/5150409, CUI: 2366084.

DATELE DVS. SI VIZITELE PE ACEASTA PAGINA WEB
Informatiile sau datele personale pe care ni le puneti la dispozitie vor fi tratate conform politicilor privind protectia datelor. Prin utilizarea acestui site web va exprimati acordul cu privire la procesarea acestor informatii si date si declarati ca toate informatiile sau datele pe care ni le-ati pus la dispozitie sunt adevarate si corecte.

UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB
Prin utilizarea acestui site web si/sau prin plasarea oricarei comenzi prin intermediul acestuia, va luati urmatoarele angajamente: 1. Sa utilizati site-ul web exclusiv pentru a solicita informatii sau a plasa comenzi in conformitate cu legea. 2. Sa nu plasati comenzi false sau frauduloase. In cazul in care avem motive rezonabile sa credem ca a fost plasata o astfel de comanda, vom avea dreptul sa anulam comanda si sa informam autoritatile competente. 3. Sa ne puneti la dispozitie adresa de e-mail, adresa postala si/sau alte informatii de contact corecte si exacte. De asemenea, sunteti de acord sa utilizam aceste informatii pentru a va contacta in cazul in care acest lucru se dovedeste necesar (a se vedea Politica noastra de confidentialitate). In cazul in care nu ne oferiti toate informatiile de care avem nevoie, este posibil sa nu putem finaliza comanda Dvs. Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului nostru web, garantati ca aveti cel putin 18 ani si ca sunteti apt din punct de vedere legal sa incheiati contracte cu caracter obligatoriu.

ACHIZITIONAREA DE PRODUSE IN CALITATE DE VIZITATOR
Functionalitatea de a achizitiona produse in calitate de vizitator este disponibila, de asemenea, pe site-ul web. In cadrul acestui tip de achizitie, vi se vor solicita doar datele esentiale pentru procesarea comenzii Dvs. La finalizarea procesului de achizitie, vi se va oferi posibilitatea de a va inregistra ca utilizator sau de a continua ca utilizator neinregistrat.

DISPONIBILITATEA SERVICIILOR
Articolele oferite pe acest site web sunt disponibile pentru a fi expediate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

CUM SE INTOCMESTE CONTRACTUL
Informatiile stabilite in prezentii termeni si datele cuprinse pe acest site web nu constituie o oferta de vanzare, ci mai degraba o invitatie. Intre Dvs. si noi nu va exista niciun contract cu privire la niciun produs pana in momentul in care comanda Dvs. a fost acceptata in mod expres de catre noi. In cazul in care nu acceptam oferta Dvs., iar fondurile au fost deja deduse din contul Dvs., acestea vor fi rambursate integral. Pentru a plasa o comanda, va trebui sa parcurgeti procesul de cumparare online si sa dati clic pe „Autorizare plata”. Dupa aceea, veti primi un e-mail de la noi, prin care va vom confirma primirea comenzii Dvs. („Confirmarea comenzii”). Va rugam sa retineti ca acest lucru nu inseamna ca a fost acceptata comanda Dvs., intrucat aceasta constituie oferta Dvs. adresata noua de a cumpara unul sau mai multe produse de la noi. Toate comenzile trebuie sa fie acceptate de catre noi, si va vom confirma acceptarea acestora, trimitandu-va un e-mail prin care va vom confirma faptul ca produsul este in curs de expediere („Confirmarea expedierii”). Contractul privind achizitionarea unui produs incheiat intre noi („Contractul”) va fi intocmit doar in momentul in care va vom trimite Confirmarea expedierii. Contractul va face referire exclusiv la produsele enumerate in Confirmarea expedierii. Nu vom fi obligati sa livram niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda Dvs., pana cand expedierea respectivului produs nu a fost confirmata intr-o noua Confirmare a expedierii.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
Toate comenzile pentru produse depind de disponibilitatea acestora. In aceasta privinta, in caz de dificultati legate de livrare sau pe motiv ca produsele nu se mai afla in stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi informatii despre produse inlocuitoare de o calitate si o valoare egala sau superioara, pe care le puteti comanda. Daca nu doriti sa comandati astfel de produse inlocuitoare, va vom rambursa banii pe care i-ati achitat.

REFUZUL DE A PROCESA O COMANDA
Ne rezervam dreptul de a inlatura orice produs de pe acest site web in orice moment si/sau de a inlatura sau modifica orice materiale sau continuturi de pe acest site web. Desi vom depune toate eforturile posibile pentru a procesa intotdeauna toate comenzile, este posibil sa existe circumstante exceptionale care sa insemne ca este posibil sa fim nevoiti sa refuzam procesarea unei comenzi dupa ce v-am trimis o Confirmare a comenzii. Ne rezervam dreptul de a face acest lucru in orice moment. Nu vom fi raspunzatori in fata Dvs. sau a oricarei terte parti pe motiv ca am inlaturat orice produse de pe acest site web, ca am inlaturat sau modificat orice materiale sau continuturi de pe acest site web sau ca nu am procesat o comanda dupa ce v-am trimis Confirmarea comenzii.

LIVRAREA
In conformitate cu prevederile clauzei de mai sus cu privire la disponibilitatea produselor si daca nu exista circumstante exceptionale, ne vom stradui sa onoram comanda Dvs. pentru produsul (produsele) enumerat(e) in Confirmarea expedierii pana la data stabilita in respectiva Confirmare a expedierii sau, daca nu se specifica nicio data de livrare estimata, in intervalul de timp estimat, indicat in momentul selectarii metodei de livrare si, in orice caz, in termen de maximum 30 de zile de la data Confirmarii comenzii. Cu toate acestea, este posibil sa se produca intarzieri din motive precum personalizarea produselor, aparitia unor circumstante neprevazute sau zona de livrare. Daca dintr-un anumit motiv nu putem sa respectam data de livrare, va vom informa in legatura cu aceasta situatie si va vom oferi optiunea de a continua procesul de achizitie cu o noua data de livrare sau, in caz contrar, vom anula comanda si va vom rambursa intreaga suma platita. Va rugam sa retineti ca nu efectuam livrari in zilele de sambata si duminica. In sensul acestor termeni, se va considera ca „livrarea” a avut loc sau comanda a fost „livrata” de indata ce Dvs. sau o terta parte indicata de Dvs. intrati in posesia fizica a bunurilor, aspect care va fi evidentiat prin semnarea de primire a comenzii la adresa de livrare stabilita.

IMPOSIBILITATEA DE A EFECTUA O LIVRARE
Daca ne aflam in imposibilitatea de a livra bunurile dupa doua incercari, vom incerca sa gasim un loc sigur in care sa lasam coletul Dvs. Vom lasa o nota prin care vom explica unde se afla coletul Dvs. si cum il puteti ridica. Daca nu va veti afla la locul de livrare in momentul stabilit, va rugam sa ne contactati pentru a reprograma livrarea pentru o alta zi.

PRETUL SI PLATA
Pretul fiecarui produs va fi cel afisat ocazional pe site-ul nostru web, exceptand situatiile in care exista erori evidente. Desi avem grija sa ne asiguram ca toate preturile afisate pe site-ul nostru web sunt corecte, se pot produce si erori. In cazul in care descoperim o eroare legata de pretul oricarui (oricaror) produs(e) comandat(e) de Dvs., va vom informa in cel mai scurt timp cu putinta si va vom oferi optiunea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula. In cazul in care nu reusim sa intram in legatura cu Dvs., comanda va fi considerata ca fiind anulata si, daca ati platit deja produsul (produsele), veti primi o rambursare integrala a sumelor achitate. Nu avem nicio obligatie de a vinde niciun produs la un pret mai mic incorect (chiar si dupa ce v-am trimis Confirmarea expedierii) in cazul in care eroarea legata de pret este evidenta si neechivoca si ar fi putut fi recunoscuta de Dvs. in mod rezonabil ca atare. Preturile afisate pe site-ul nostru web includ TVA, dar nu includ costurile de transport, care vor fi adaugate la suma totala datorata, stabilita in Ghidul nostru de cumparare – Costuri de livrare. Preturile se pot schimba in orice moment, dar (exceptand cele stabilite mai sus) nicio schimbare potentiala nu va afecta nicio comanda pentru care a fost trimisa o Confirmare a comenzii. Dupa ce ati selectat toate articolele pe care doriti sa le achizitionati, acestea vor fi adaugate in cosul Dvs., iar pasul urmator va fi de a parcurge procesul de verificare si de a efectua plata. In acest sens, trebuie sa urmati pasii procesului de achizitionare, completand sau verificand informatiile solicitate la fiecare pas. Mai mult, pe parcursul intregului proces de achizitionare, inainte de efectuarea platii, puteti modifica detaliile comenzii Dvs.De asemenea, daca sunteti un utilizator inregistrat, o evidenta a tuturor comenzilor plasate de Dvs. este disponibila in sectiunea „Contul meu”. Puteti plati folosind PayPal sau Ramburs. Pentru a reduce la minimum riscul accesului neautorizat, datele cardului Dvs. vor fi criptate. In cazul in care modalitatea Dvs. de plata este PayPal, debitarea se va face in momentul in care vom confirma comanda. Daca dati clic pe „Autorizare plata”, confirmati faptul ca respectivul card va apartine. Cardurile de credit sunt supuse verificarilor in vederea validarii si autorizarii de catre emitentul cardului Dvs. In cazul in care nu primim autorizarea necesara, nu vom fi raspunzatori de nicio intarziere sau nelivrare si nu vom putea sa incheiem niciun contract cu Dvs.

15. POLITICA PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR
15.1 Dreptul legal de retragere Dreptul de retragere In cazul in care incheiati un contract in calitate de client, aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile, fara a oferi niciun motiv. Perioada de retragere va expira la 14 zile de la data la care Dvs. sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicata de Dvs., intrati in posesia fizica a bunurilor sau, in cazul mai multor bunuri din aceeasi comanda livrate separat, la 14 zile de la data la care Dvs. sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicata de Dvs., intrati in posesia fizica a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere, ne puteti instiinta la contact@moos.ro sau la numarul de telefon 0774 585 086.Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului Dvs. de retragere inainte sa expire perioada de retragere. Efectele retragerii Daca va retrageti din acest contract, va vom rambursa suma din care se va retine transportul retur ( daca nu este achitat de dumneavoastra) fara intarzieri nejustificate si in orice caz la cel mult 14 zile de la data la care suntem informati in legatura cu decizia Dvs. de a va retrage din acest contract. Va vom rambursa suma utilizand transfer bancar.. Fara a aduce atingere celor de mai sus, este posibil sa retinem rambursarea pana la primirea bunurilor sau pana cand prezentati dovezi in legatura cu returnarea acestora, oricare dintre cele doua situatii are loc mai devreme.
15.2 Dreptul contractual de retragere Pe langa dreptul de anulare, recunoscut in mod juridic, al consumatorilor si utilizatorilor, mentionat in clauza 15.1 de mai sus, va acordam o perioada de 14 de zile de la data livrarii pentru a returna produsele .In cazul in care returnati bunurile in cadrul termenului contractul privind dreptul de retragere, insa perioada legala a expirat, vi se va rambursa doar suma platita pentru produsele mentionate. Dispozitii comune Nu puteti anula un contract al carui obiect il constituie livrarea oricaruia dintre urmatoarele produse: • Articole personalizate sau facute pe comanda la cererea clientului • Produse sigilate care nu sunt adecvate pentru a fi returnate, din motive de igiena, si care au fost desigilate dupa livrare. Dreptul Dvs. de a anula un contract se aplica doar in cazul produselor care sunt returnate in aceeasi stare in care le-ati primit. Va rugam sa returnati orice produs utilizand sau incluzand toate ambalajele originale. De asemenea, trebuie sa includeti impreuna cu produsul returnat toate cutiile, etichetele, instructiunile/documentele si ambalajele originale. In orice caz, va trebui sa returnati produsul impreuna cu tichetul primit la livrare, completat corespunzator. Nu se va face nicio rambursare in cazul in care produsul a fost utilizat dupa ce a fost deschis, daca acesta nu se afla in starea in care era in momentul livrarii sau daca este deteriorat. Astfel, trebuie sa aveti grija in mod responsabil de produse in timp ce se afla in posesia Dvs. Odata cu comanda, veti primi un rezumat privind exercitarea dreptului Dvs. de anulare. Returnari prin curier – Trebuie sa trimiteti produsul in ambalajul in care l-ati primit Vom examina in totalitate produsul returnat si va vom informa in legatura cu dreptul Dvs. la o rambursare (daca este cazul). Costurile de transport vor fi rambursate atunci cand dreptul de retragere este exercitat in perioada legala si toate bunurile care alcatuiesc coletul relevant sunt returnate. Vom procesa rambursarea Dvs. in cel mai scurt timp cu putinta si, in orice caz, in termen de maximum 14 zile de la data la care ne-ati anuntat in legatura cu intentia Dvs. de a va retrage. Fara a aduce atingere celor de mai sus, este posibil sa retinem rambursarea pana la primirea bunurilor sau pana cand prezentati dovezi in legatura cu returnarea acestora, oricare dintre cele doua situatii are loc mai devreme. Va vom rambursa orice suma de bani primita de la Dvs. prin aceeasi metoda pe care ati utilizat-o la efectuarea platii. Va veti asuma costul si riscul de a ne returna produsele in cazul in care nu ati ales una dintre optiunile de returnare gratuite indicate mai sus. In cazul in care aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0774 585 086. Returnarea produselor defecte – In cazul in care considerati ca produsul nu corespunde contractului in momentul livrarii, trebuie sa ne contactati imediat pe mail contact@moos.ro sau telefonic la 0774 585 086 , cu detaliile produsului si natura deteriorarii acestuia La primirea produsului returnat, il vom examina in totalitate si va vom notifica prin e-mail in legatura cu dreptul Dvs. la o inlocuire sau la o rambursare (daca este cazul), intr-o perioada de timp rezonabila. Rambursarea sau inlocuirea vor avea loc in cel mai scurt timp cu putinta si, in orice caz, in termen de 14 zile de la data la care v-am confirmat prin e-mail ca aveti dreptul la o rambursare sau la o inlocuire pentru un produs neconform. In cazul in care exista defecte, valoarea produselor respective va fi rambursata in totalitate, inclusiv costurile de livrare suportate de Dvs. pentru primirea acestora. Va vom rambursa intotdeauna banii prin metoda utilizata la efectuarea platii. Aceasta prevedere nu afecteaza drepturile Dvs. legale in conformitate cu reglementarile in vigoare.

16. RASPUNDEREA SI EXONERAREA DE RASPUNDERE
Daca nu se prevede altfel in mod expres in acesti termeni, raspunderea noastra in legatura cu orice produs achizitionat prin intermediul site-ului nostru web se limiteaza strict la pretul de achizitie al produsului respectiv. Fara a aduce atingere celor de mai sus, niciun aspect din prezentii termeni nu va exclude sau limita in vreun fel raspunderea noastra: 1. Pentru deces sau vatamare personala cauzate de neglijenta noastra; 2. Pentru frauda sau denaturare frauduloasa; sau 3. Pentru orice chestiune pentru care ar fi ilegal sau contrar legii sa excludem sau sa limitam, sau sa incercam sa excludem sau sa limitam, raspunderea noastra. Sub rezerva paragrafului anterior, in limita maxima permisa de lege si daca nu se prevede altfel in prezentii termeni, nu acceptam nicio raspundere pentru situatiile de mai jos, indiferent de originea acestora: (i) pierderi de venituri sau castiguri; (ii) pierderi de tranzactii comerciale; (iii) pierderi de profituri sau contracte; (iv) pierderi de economii anticipate; (v) pierderi de date; si (vi) pierderi de timp de gestionare sau de lucru. Din cauza naturii deschise a acestui site web si a potentialului pentru erori in stocarea si transmiterea informatiilor digitale, nu garantam acuratetea si securitatea informatiilor transmise sau obtinute de pe acest site web decat daca se specifica altfel in mod expres pe acest site web. Toate descrierile de produse, informatiile si materialele afisate pe acest site web sunt oferite „ca atare” si fara garantii exprese, implicite sau generate in orice alt mod, cu exceptia acelora stabilite in mod legal. In acest sens, in cazul in care incheiati contractul in calitate de consumator sau utilizator, suntem obligati sa livram produse care sunt in conformitate cu contractul, fiind raspunzatori in fata Dvs. pentru orice lipsa de conformitate care exista in momentul livrarii. Se intelege ca bunurile sunt in conformitate cu contractul daca: (i) sunt conforme cu descrierea oferita de noi si au aceleasi calitati pe care le-am prezentat pe acest site web; (ii) sunt adecvate pentru scopurile pentru care produsele de tipul respectiv sunt utilizate in mod normal si (iii) prezinta calitatea si parametrii de performanta normali la produsele de acelasi tip si care pot fi asteptate in mod rezonabil. Raspunderea noastra este angajata in cazul in care lipsa de conformitate se produce in termen de doi ani de la data livrarii produsului. Pana la prezentarea de probe contrare, lipsa de conformitate survenita in termen de 6 luni de la data livrarii produsului este considerata a fi existat in momentul livrarii acestuia, exceptand cazul in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau cu lipsa de conformitate. In limita maxima permisa de lege, dar fara a exclude nimic din ceea ce nu poate fi exclus in mod legal in cazul consumatorilor, negam orice alte garantii de orice natura. Produsele pe care le vindem, in special produsele artizanale, au deseori caracteristicile materialelor naturale utilizate la fabricarea acestora. Aceste caracteristici, cum ar fi variatiile de granulatie, textura, noduri si culoare, ar putea sa nu fie considerate defecte sau deteriorari. Dimpotriva, trebuie sa contati pe prezenta lor si sa le apreciati. Selectam doar produse de cea mai buna calitate, dar caracteristicile naturale sunt inevitabile si trebuie acceptate ca parte a aspectului individual al produsului. Niciun aspect din prezenta clauza nu va afecta drepturile Dvs. legale in calitate de consumator si/sau utilizator, sau dreptul Dvs. de a va retrage din contract.

17. PROPRIETATEA INTELECTUALA
Admiteti si sunteti de acord ca toate drepturile de autor, marcile comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor sau continuturilor oferite pe site-ul web vor ramane in orice moment in posesia noastra sau a licentiatorilor nostri. Aveti permisiunea de a utiliza aceste materiale numai in urma unei autorizari exprese din partea noastra sau a licentiatorilor nostri. Acest lucru nu va impiedica sa utilizati acest site web in masura necesara pentru a face o copie dupa orice comanda sau dupa datele contractului.

18. VIRUSII, ACCESUL ILEGAL LA SISTEMUL INFORMATIC SI ALTE INFRACTIUNI INFORMATICE
Nu aveti dreptul sa abuzati de acest site web introducand cu buna stiinta virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt rau intentionate sau daunatoare din punct de vedere tehnologic. Nu veti incerca sa obtineti accesul neautorizat la acest site web, la serverul care gazduieste acest site web sau la orice alt server, computer sau baza de date asociate site-ului nostru web. Va angajati sa nu atacati acest site web printr-un atac de tip refuz serviciu sau un atac de tip refuz serviciu distribuit. Prin incalcarea acestei prevederi, ati putea comite o infractiune conform reglementarilor in vigoare. Vom raporta orice astfel de incalcare autoritatii competente de aplicare a legii si vom colabora cu autoritatea corespunzatoare in vederea dezvaluirii identitatii hackerului. De asemenea, in eventualitatea unei astfel de incalcari, dreptul Dvs. de a utiliza acest site web va inceta imediat. Nu acceptam nicio raspundere pentru nicio pierdere sau deteriorare care rezulta din orice atac de tip refuz serviciu, virus sau orice alt software sau material care este periculos sau daunator din punct de vedere tehnologic pentru computerul, echipamentul, datele sau materialele Dvs. si care rezulta din utilizarea acestui site web ori din descarcarea continuturilor acestuia sau a unor continuturi inspre care va redirectioneaza acest site web.

19. LINK-URILE DE PE SITE-UL NOSTRU WEB
Putem avea link-uri de la site-ul nostru web catre site-uri web si materiale apartinand unor terte parti; aceste link-uri sunt oferite exclusiv in scopuri de informare si nu detinem controlul in niciun fel asupra continuturilor unor astfel de site-uri web sau materiale. In consecinta, nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru pierderile sau deteriorarile care pot aparea in urma utilizarii unor astfel de link-uri.

20. COMUNICARILE SCRISE
Legile in vigoare impun ca unele dintre informatiile sau comunicarile pe care vi le trimitem sa fie facute in scris. Cand utilizati acest site web, acceptati ca orice comunicare cu noi se va face in principal pe cale electronica. Va vom contacta prin e-mail sau va vom pune la dispozitie informatii postand informari pe site-ul nostru web. In scopuri contractuale, sunteti de acord cu acest mijloc de comunicare electronic si admiteti ca toate contractele, informarile, informatiile si alte comunicari pe care vi le punem la dispozitie pe cale electronica respecta orice cerinta legala ca astfel de comunicari sa fie facute in scris. Aceasta conditie nu afecteaza drepturile Dvs. legale.

21. INFORMARILE
Toate informarile pe care ni le oferiti trebuie facute de preferinta prin intermediul formularului nostru de contact. In conformitate cu prevederile clauzei 20 de mai sus si exceptand cazul in care se prevede altceva, este posibil sa va trimitem informari fie la adresa de e-mail, fie la adresa postala pe care ne-o furnizati la plasarea comenzii. Informarea va fi considerata primita si inmanata in mod corespunzator de indata ce este postata pe site-ul nostru web, la 24 de ore de la trimiterea unui e-mail. Pentru a dovedi inmanarea oricarei comunicari, va fi suficient sa dovediti, in cazul unei scrisori, ca aceasta a fost expediata in mod corespunzator, stampilata si introdusa in cutia postala si, in cazul unui e-mail, ca acesta a fost trimis la adresa de e-mail specificata a destinatarului.

22. TRANSFERUL DREPTURILOR SI OBLIGATIILOR
Contractul dintre Dvs. si noi are caracter obligatoriu pentru Dvs. si noi, dar si pentru succesorii si cesionarii nostri. Nu aveti dreptul sa transferati, sa cesionati, sa grevati sau sa dispuneti in orice alt fel de un contract sau de oricare din drepturile sau obligatiile Dvs., care reies din acesta, fara consimtamantul nostru prealabil scris. In ceea ce ne priveste, avem dreptul de a transfera, cesiona, greva, sub-contractata sau dispune in orice alt fel de un contract sau de oricare din drepturile sau obligatiile noastre, care reies din acesta, in orice moment pe durata contractului. Pentru a evita orice nelamuriri, orice astfel de transfer, cesionare, grevare sau orice alta dispunere nu va afecta drepturile Dvs. legale in calitate de consumator si nu va anula, reduce sau limita in orice alt mod nicio garantie sau asigurare pe care am fi putut sa vi le oferim, fie ca sunt exprese sau implicite.

23. EVENIMENTE ASUPRA CARORA NU DETINEM CONTROLUL
Nu vom fi raspunzatori sau responsabili pentru nicio nerespectare sau intarziere in a respecta oricare dintre obligatiile prevazute de un contract, care sunt cauzate de evenimente asupra carora nu detinem controlul in mod rezonabil („Eveniment de forta majora”). Un eveniment de forta majora va include orice actiune, eveniment, non-intamplare, omisiune sau accident asupra caruia nu detinem controlul in mod rezonabil si va include in special (fara limitari) urmatoarele: 1. Greve, intreruperi ale activitatii sau alte actiuni industriale. 2. Miscari civile, revolte, invazii, atacuri teroriste sau amenintari cu atacuri teroriste, razboaie (declarate sau nu) ori amenintari sau pregatiri pentru razboi. 3. Incendii, explozii, furtuni, inundatii, cutremure, alunecari de teren, epidemii sau alte dezastre naturale. 4. Imposibilitatea de a utiliza caile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul rutier sau alte mijloace de transport public sau privat. 5. Imposibilitatea de a utiliza retelele publice sau private de telecomunicatii. 6. Hotararile, decretele, legislatia, reglementarile sau restrictiile oricarui guvern. 7. Orice greva, intrerupere sau accidente survenite in domeniul transportului, serviciilor postale sau a altor servicii de transport relevante. Activitatea noastra in cadrul oricarui contract este considerata a fi suspendata pentru perioada in care evenimentul de forta majora continua si vom beneficia de o prelungire a timpului necesar pentru indeplinirea obligatiilor noastre pe durata unei astfel de perioade. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a pune capat evenimentului de forta majora sau pentru a gasi o solutie prin care obligatiile noastre care decurg din contract sa poata fi indeplinite, in ciuda evenimentului de forta majora.

24. RENUNTAREA
In cazul in care, in orice moment pe durata contractului, nu reusim sa insistam asupra indeplinirii stricte de catre Dvs. a oricareia dintre obligatiile Dvs. care decurg dintr-un contract sau a oricaruia din acesti termeni, si/sau daca nu reusim sa ne exercitam oricare dintre drepturile sau caile de atac la care avem dreptul in conformitate cu respectivul contract sau cu acesti termeni, acest lucru nu va constitui in niciun caz o renuntare sau o limitare a unor astfel de drepturi sau cai de atac si nu va va scuti de indeplinirea respectivelor obligatii. Faptul ca renuntam la invocarea neexecutarii unei obligatii contractuale nu inseamna ca renuntam la invocarea neexecutarilor ulterioare ce decurg din contract sau termeni. Nicio renuntare din partea noastra la oricare dintre acesti termeni sau la oricare din drepturile sau caile de atac ce decurg din contract nu va avea efect decat daca este declarata in mod expres ca fiind o renuntare si va este comunicata in scris, in conformitate cu prevederile paragrafului de mai sus referitor la Informari.

25. SEPARABILITATEA PREVEDERILOR CONTRACTUALE
In cazul in care oricare dintre acesti termeni sau oricare prevederi ale unui contract sunt stabilite de orice autoritate competenta ca fiind nevalide, ilegale sau neaplicabile in orice masura, termenul, conditia sau prevederea respectiva va fi separata de restul termenilor, conditiilor si prevederilor, care vor continua sa fie valide in masura maxima permisa de lege.

26. INTEGRALITATEA CONTRACTULUI
Prezentii termeni si orice document la care se face referire in mod expres in acestia reprezinta intregul acord dintre Dvs. si noi in legatura cu obiectul oricarui contract si substituie orice acord, intelegere sau aranjament anterior dintre Dvs. si noi, fie verbal, fie in scris. Atat Dvs., cat si noi admitem ca, prin incheierea acestui contract, nici Dvs., nici noi nu ne-am bazat pe nicio reprezentare, actiune sau promisiune data de cealalta parte sau care poate fi subinteleasa din orice s-a spus ori s-a scris in negocierile dintre Dvs. si noi inainte de contractul respectiv, cu exceptia cazului in care acest lucru este prevazut in mod expres in acesti termeni. Nici Dvs., nici noi nu vom utiliza nicio cale de atac cu privire la orice declaratie neadevarata facuta de cealalta parte, fie verbal, fie in scris, inainte de data oricarui contract (decat daca respectiva declaratie neadevarata a fost facuta in mod fraudulos), iar orice cale de atac a celeilalte parti va fi cauzata de incalcarea contractului, conform prevederilor acestor termeni.

27. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA PREZENTII TERMENI
Avem dreptul de a revizui si de a modifica ocazional prezentii termeni. Va veti supune politicilor si termenilor in vigoare in momentul in care utilizati acest site web sau comandati produse de la noi, exceptand cazul in care orice schimbare in respectivele politici, termeni sau in declaratia de confidentialitate este necesara prin lege sau conform unei autoritati guvernamentale, caz in care orice schimbari potentiale se vor aplica de asemenea comenzilor pe care le-ati plasat anterior.

28. LEGISLATIA SI JURISDICTIA
Utilizarea site-ului nostru web si a contractelor pentru achizitionarea de produse prin acest site web vor fi reglementate de legislatia spaniola. Orice disputa care apare in urma utilizarii site-ului web sau a contractelor ori care decurge din acestea va fi supusa jurisdictiei neexclusive a instantelor spaniole. In cazul in care incheiati contractul in calitate de consumator, niciun aspect din prezenta clauza nu va afecta drepturile Dvs. legale prevazute de legislatia locala in vigoare.

29. REACTIILE DVS.
Comentariile si reactiile Dvs. sunt binevenite. Va rugam sa ne trimiteti toate reactiile, comentariile si sugestiile utilizand formularul nostru de contact. Daca, in calitatea dumneavoastra de cumparator considerati ca drepturile v-au fost incalcate, aveti posibilitatea de a ne adresa reclamatiile dumneavoastra prin intermediul adresei electronice contact@moos.com in scopul solutionarii litigiului pe cale extrajudiciara. In acelasi sens, in cazul in care tranzactia dintre dumneavoastra si noi a fost incheiata online prin intermediul site-ului nostru web, noi, in conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 524/2013 va informam ca aveti dreptul de a solicita solutionarea disputei pe cale extrajudiciara, prin intermediul platformei de solutionare online a litigiilor.